Wifi studieadvies waar dan ook ter wereld

 

Studiekeuzelimburg komt naar je toe. Wifi studieadvies waar dan ook ter wereld.

 

Het laatste jaar krijgen wij steeds meer verzoeken voor hulp bij studiekeuze van mensen die op grotere afstand van Sittard wonen en waarvoor het omslachtig is om een lange reis te maken voor een gesprek van 1 ½ uur bij ons op kantoor. Zij studeren en wonen in een stad buiten Limburg en twijfelen aan de gemaakte studiekeuze of zijn gestopt, maar willen toch in de studiestad blijven wonen.

Maar ook worden we steeds vaker benaderd door mensen die na het eindexamen een tussenjaar nemen in het buitenland en hulp zoeken bij hun studiekeuze.

 

Op deze aanvragen hebben we onze dienstverlening aangepast en werken we niet alleen vanuit ons fysieke kantoor te Sittard maar ook op afstand.

 

Met behoud van de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn, werken wij ook volledig digitaal. De intake en de coachingsgesprekken voeren we middels online videogesprekken op Facetime, Viber of Skype en al onze testen zijn online te maken.

 

Woon je in Nederland of België of neem je een tussenjaar waar dan ook in de wereld en wil je toch een deskundig advies bij je keuze voor een Bachelor of Master studie?

 

Neem dan gerust contact op met info@studiekeuzelimburg.nl of 0629126885 bellen of WhatsApp.

 

 

 

StudiekeuzeLimburg Facebook

 

Copyright © 2018 All Rights Reserved - Onderdeel van QPPS - www.qpps.nl